BIO Pískavice řecké seno (120g)

výhonky plné síly

70 Kč / ks 58,33 Kč / 100 g
Skladem (1 ks)

Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.

 

Návod k přípravě: Doba namáčení: 6-8 hodin, poté opláchnout, doba klíčení: 2 dny ve tmě, poté 2-4 dny na světle, ideální teplota: 18-20°C, 2 x denně oplachovat. TIP: Výhonky zkonzumujte co nejdříve, případně lze 2-3 dny uchovat v lednici – jinak zhořknou. Před konzumací ještě opláchnout teplou vodou.

 

 

 

 

Logo Sonnentor

 

SONNENTOR patřil od začátku k jedněm z prvních průkopníků ekologického zemědělství v České republice. V roce 2012 vzniknul Bylinkový ráj SONNENTOR, který nabízí exkurze ve výrobě a zpracování čajů. Areál SONNENTORU postupně navštěvuje ročně tisíce turistů a návštěvníků, kteří mohou sdílet transparentnní podnikání SONNENTORU na vlastní oči. SONNENTOR naplňuje ideu trvale udržitelného rozvoje ve všech aspektech procesu výroby. Od pěstování a nákupu bylinek přes jejich zpracování a výrobu až po samotnou distribuci a prodej.

srdce malépodporuje regionální dodavatele

srdce malésnižuje uhlíkovou stopu

srdce malénepoužívá palmový olej

srdce maléruční práce a výroba

srdce maléminimalizuje obaly

 

Více informací se dozvíte na https://www.sonnentor.com/cs-cz/.

 

Jméno značky: SONNENTOR
Kategorie: Suché plody
Složení: Pískavice řecké seno bio (Trigonella foenum graecum)
Alergeny: Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Země původu: EU (Rakousko)
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.