BIO Hrách žlutý půlený 100g

nemusí se namáčet

9 Kč / 100 g 90 Kč / 1 kg
Skladem (> 10 100 g)

Hrách žlutý půlený bez obalu. Obsahuje vitamíny skupiny B, karoten, fosfor, draslík, železo, zinek, ale i vápník a hořčík. Hrách podporuje orgány slinivky, sleziny a žaludku. Napomáhá trávení a vylučování moči.

 

POUŽITÍ: Výhodou žlutého půleného hrachu je jeho snadná příprava, hrách totiž není potřeba předem namáčet. Doma ho přidávám do polévek, které se déle vaří (uvařený je za cca 30 min). Nebo si jej uvařím zvlášť a udělám z něj karbanátky, pomazánku nebo přidávám do zeleninových jídel. Vyzkoušet můžete např. hrachovou polévku s polentovými krutony. K luštěnině přidejte vždy obilovinu, získáte tak široké spektrum aminokyselin důležitých pro stavbu vlastní svalové hmoty.

 

 

Energetická hodnota (100g)
1436 KJ/338 kcal

Tuky

0,8 g

z toho nasycené mastné kyseliny

0,1 g

Sacharidy

59 g

z toho cukry

5,8 g

Bílkoviny

24 g

Sůl

0,01 g

 

 

 

 pro bio

Česká společnost PROBIO, obchodní spol. s.r.o. je výrobcem biopotravin se zkušenostmi od roku 1992. Hospodaří na 2 vlastních ekologických farmách. Své výrobky dodávají na trh pod třemi značkami – Bioharmonie, Biolinie a Naše biofarma. Jejich 3 bio mlýny pro vás denně melou čerstvé voňavé bio mouky. Od počátku se věnují zpracování starých tradičních plodin, které dříve běžně pěstovali a využívali naši předci. Mezi jejich výrobky najdete mnoho produktů ze špaldy, pohanky, jednozrnky, dvouzrnky, žita, ovsa, ječmene a dalších superfood. 

 

Více inforamcí najdete na www.probio.cz .

 

Jméno značky: PRO-BIO, obchodní spol. s.r.o.
Kategorie: Obiloviny a luštěniny
Složení: Hrách loupaný bio
Alergeny: Může obsahovat stopy SEZAMU.
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70%.
Spotřebujte do: 01/2020
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.